domingo, 18 de mayo de 2008










Un cop finalitzat el panxing per Pokhara ens vam dirigir a la vall de Kathmandu, on una mica de visita cultural no ens faria cap mal. Viatge esgotador com de costum, pero despres d'haver perdut el costum de viatge amb bus. Per fer poc mes de 100km, 12 hores de trajecte, les 3 ultimes d'embus dins de la ciutat. Ens instal.lem a Thamel, el barri turistic: concerts en directe, esmorzars a l'occidental (croissants, pastetes diverses,...), Santmiguel alla on va trionfa i moltes botigues de compres. Bon lloc per continuar el descans despres de l'estres sobtat del viatge.


La idea d'anar a parar a Kathmandu era perque teniem previst d'empendre un altre trekking, en aquest cas a la zona de Langtang.
Els primers dies els vam destinar a veure Bakhtapur i el barri antic de Kathmandu. Com no, aqui toca pagar a tot arreu. Els nepalesos tambe s'han muntat al dolar. La visita pero es si mes no entretinguda i observem un estil arquitectonic nou (pagoda) que recorda a les grans construccions orientals (Xina, Japo,...). Com no en tenim massa idea (ja es nota) tampoc ens hi entretindrem.
De la fauna local podem destacar els sadhus, que sempre demanen calers sense fotre ni brot, pero son divertits. Tambe el verdulero ciclista, que aquest si que s'ho curra.

No hay comentarios: