domingo, 20 de abril de 2008

Noticies fresques des de Nepal. Ja hem arribat i estem calentant motors per fer el trekking pels Anapurnes. No podem aportar cap foto per ara i estarem com a minim un parell de setmanes sense donar noticies, perque les comunicacions en aquesta zona escassejen. Tot i aixi quan puguem ja us compensarem amb unes bones fotos de tota aquesta zona que la veritat es que fa molt bona pinta.

I A VEURE SI US ANIMEU A FER ALGUN COMENTARI, QUE SOU SOSSUS DE COLLONS!!!

5 comentarios:

Unknown dijo...

Hola Nengs!,

Veig que ho passeu molt be per les asies. Quina enveija que em feu, segur que es una experiència impresionant.
Seguiré d'aprop les vostres aventures.
Molta sort!

Pol dijo...

Hola Moore!!
Per fi puc entrar al blog! em vas passar l'e-mail i no l’adreça del blog ... ja veig que el tema de les noves tecnologies no és el nostre fort ... quin viatget que us esteu fotent punyeteros!!!
que vaguin molt bé aquets 15 dies pels Annapurnas i foteu-vos alguna birra (San Miguel si o si pel que em comentaves) encara que us passeu de pressupost que amb tanta aigua us sortiran granotes a la panxa!

Una abraçada ben forta!!

carme i ashmita dijo...

Hola Rogeret, em fas una mica d'enveja (no, molta). Nepal és encantador, a que sí? L'Ashmita diu que li portis Chow-chow (uns fideus en paquet petit que els nens es mengen crus) i jo et dic que disfruteu molt; i també que us foteu alguna birrilla que el tamany s'ho mereix (encara son totes de mig litre?). Petonets i feliços momos.

Pauet dijo...

Hola mmarikes!! els dos (roger i Pere) a vere si akabeu igual k els baqueros akells de la peli,jojo

K com va per aki dalt?¡espero k be! aki la jefa esta pesadeta ccom dsempre, el rafel fent el dropo jaja, i el iaio nkara esta d'okupa a la meua habitació!

jo igual kom smepre, a si a vere (mensatge per al pere) si menvies algun regalet !!!!! i kurratel tacáño!!
inga k xaleseu molt! i neu informan de tant en tant!!

Ebrecanyoners i Ebrespéléologie dijo...

IEcs, estem mirant lo blog la penya potens de la Etseib ( Xavi Claramonte, Alex Pla, Jordi Sanz i Joan Sabaté) i us tenim que felicitar per la calitat de les fotos, un 10!!
molt bones

salut i no prengueu mal