viernes, 18 de abril de 2008





On finalment hem acabat posant-nos en serio a fer el blog ha estat d'on escrivim ara, Varanasi. Es una de les ciutats mes sagrades de l'India, on qui pot hi ve a morir per alliberar-se segons la tradicio hindu del cicle de les reencarnacions, assolint aixi el nirvana!!! Aqui n'hem vist de tots els colors: cadavers inflats a petar surant sobre el Ganges al costat de nanos banyant-se i bebent aigua del riu, crematoris on un pot veure explicitament la carn rostint-se,... pero realment es una ciutat molt mistica i que te el seu encant. Una de les coses que es ens ha sorpres es el fet d'aixecar-nos del llit a les 12 de la nit sentint una festassa impressionant pel carrer, vestir-nos, seguir la musica i descobrir que es tractava d'una festa ambulant, on un tractor portava un tot el material necessari: generador, altaveus, llums de tot tipus... Que nassos era aquella festassa? La nostra sorpresa arriba quan descobrim que es tracta d'un casament entre un home de prop de 30 anys i una nena que no passava dels 7. Els dos amb una cara de pomes agres impressionant i la resta ballant com a locos.
A la imatge de dalt tambe podeu veure caca de vaca que fant servir com a combustible.

2 comentarios:

Ebrencfenix dijo...

Ei globetrotters, m'alegro que de moment pugueu vore molta cosa, les fotos són impressionants, me feu una enveja que no veigues.

M'agradaria que me diguesseu en tornar com montar un viatge així, o si algun dia me puguès apuntar i posar-me en una maleta vostra pa la pròxima.

Pere ànims espero que pugues aprendre molt de la cultura culinària asiàtica, ... tornaràs i encara se pegaran més per los teus coneixements a la cuina ;)...

PD: gràcies per dir-me l'enllaç del blog, m'ha agradat llegir tot i veure que vos va bé.

Unknown dijo...

Hecs, q vos esteu flipant en este món tan exòtic, lo blog de categoria, gràcies.
Comentar les dones q se banyen vestides de dalt a baix, deuen nar ben fresques i té lo seu morbo.
Parlant de rius, sabeu q l'ebre el volen trasvassar paca BCN? Han començat les movilitzacions amb força.
Vatros pareu compte amb los monzons q són com un poal que et tiren de cop a sobre.
Bueno cosinet meu, què t'ha paregut lo meu tortosí?
Hasta prompte i a xalar!