viernes, 11 de julio de 2008






Anem de cul! Hem de lligar el viatge a Jaipur per marxar el mateix dia i alhora recuperar els calers del vol que ens van cancel.lar (Leh-Delhi). La liem amb els de makemytrip, la companyia amb la que vam contractar el vol. A la nit arribem a Jaipur on tan sols tenim temps de fer una bacaineta.


L'endema comencem la visita: recorregut pels diferents basars i edificis mes representatius de la ciutat. Comencem pel palau dels vents, un palau amb centenars de finestres des d'on les dones del maharaha contemplaven la ciutat sense ser vistes. Despres el Janthar Manthar, l'observatori astronomic i astrologic del mateix maharaha, on el misticisme i la ciencia van de la ma. Amb el Raju, un bicirickshaw molt ben parit, visitem el lake palace i ens engatussa per entrar a una factoria on acabarem gastant el pressupost d'un mes!!!


L'endema visitem el palau del maharaha de Jaipur i agafem un bus cap a Amber, conegut per l'espectacular fort. Retornem a Jaipur i anem de basars on ens passara una de les nostres histories estranyes:
"lalalalala" (tots 2 passejant pel basar) ens atura un indio que pensa que parlem castella i ens explica la seva historia d'amor amb la Carmen de Madri. Total que el tio ens fa escriure una carta d'allo mes enganxosa per tal de reconquistar la madrilenya. Possiblement tot era un muntatge perque amb l'excusa de que ens vol donar un regal com a agraiment ens toca anar a una joireria on com sempre ens volen acabar engatussant alguna cosa. Es una canco que ja ens coneixem massa.

1 comentario:

ElPardalBird dijo...

Culleres nois, bcn acumula retards amb el metro xo valtres us emporteu la palma eh... Això si són retards i el demès són tonteries...!!!!
Ànims parelleta, adeww adeww

Laia "Valls"