sábado, 21 de junio de 2008



AVANC: No sabem quan podrem actualitzar el blog, aixi que us avancem els proxims destins.
Comencarem pel Rajastan, terra de maharahas, rajputs, turbans, camels I plata.
I despres cap a Kajuraho, paradis del Kama sutra on tocara fer algunes compres. I d’alla possiblement ja cap a Tailandia.


I de Rishikesh altre cop cap a Delhi, ja que l’Ester torna cap a terres llucaneses on son festes majors (si hi sou a temps aprofiteu-ho). Hi anem amb un bus sleeper que causara l’ultima crisis d’ansietat a l’Ester, massa cuques!!! Despres d’un dia de compres a ple sol I sense haver dormit, farem la despedida: l’Ester ens invita a un restaurantet. El viatge continua manu-manu.

2 comentarios:

Àfrica dijo...

Hola!

Sóc l'Àfrica (amiga de Pere). Ja veig que us ho heu passat molt bé amb l'Ester aquests dies i que ara ja torneu a la vida de "parella" d'abans,jaja!Desitjo que us ho seguiu passant igual de bé!

Per cert les últimes fotos que heu posat m'han agradat moltíssim!!! Les de l'Ester amb els nens són fantàstiques!

Cuideu-vos!

Àfrica

Ester dijo...

Eiii!!!!
Us trobo mooolt a faltar!!
Per aquí estem de festa major, tot i que jo no la he pogut disfrutar massa, he estat amb febre i amb unes diarrees com les que vem agafar a Ladakh, suposo que això d'arribar i posar-me a menjar com una truja no li ha agradat massa a la flora intestinal....

Per cert, vull fer un aclariment sobre la foto que trec la llengua: jo no sabia que allò representava una cuca, el roger i el pere no m'ho van dir...no voldria faltar al respecte als hinduistes...

Petons!!!!