viernes, 20 de junio de 2008







Arribem a Leh fets caldo (l'Ester yoncarra per culpa de l'orfidal), on l'altura i els mals de panxa ens faran passar 4 dies a mig gas. Visitem la capital i els seus voltants (Alchi, Shey i Thiksey) amb els seus monestirs i gompes corresponents. Un cop farts de gompes ens dirigim cap a Nubra Valley, coneguda com la vall de les flors. Per arribar-hi vam assolir el pas motoritzat mes alt del mon (5702m) en un trajecte ple de corves, neus , estimbats, valls profundes, rierols i militars ... molts militars.


La "lonely" ens falla! Vall verda, a on? Gent amable, des de quan? Flors? ealment decepcionant. Les comunicacions cares i practicament inexistents. Dormim a Hunder, despres de fer mil voltes per aconseguir alguna cosa. Realment no trobem massa cosa per fer per aqui. Tan sols suquem els peus en un riuet mirant el "ganado" a les fabuloses sand dunes (aquestes si, fabuloses): petit desert amb muntanyes nevades de fons, rierol enmig i poblades per camells afganesos, rajastanis, pakistanesos (cadascu deia la seva). I a la tarda fem cap de nou a Diskit on trobem una pensio ideal: neta, bona gent i amb un menjador emmoquetat que ens anira perfecte per a fer classes de pilates, tot i que sera tan sols un curs de dos dies.

El dia seguent volem visitar un parell de pobles mes de la vall. Agafem un bus a primera hora que ens porta fins a Sumur, pensant-nos que alla trobarem algun bosc dels anunciats, pero res de res, continua tot erm. Ens queden pocs dies i decidim tornar a Leh per poder realitzar una visita al Pangtong lake. Abans d'arribar a Leh pero, haurem de tornar a Diskit i a la nostra pensio emmoquetada. El bus de tornada, l'unic possible, resulta que s'ha espatllat i despres de varies hores d'espera ens toca tornar a la part de darrera d'una "pick-up" apretxucats amb unes 20 persones mes.

No hay comentarios: