lunes, 4 de agosto de 2008





El dia seguent ens aixequem ben d'hora i anem a Ayuthaya, on farem un visita llampec ben apalancats en un tuk-tuk. En poc mes d'una hora visitarem el mes interessant. A que no dirieu que? Uns quants temples! I amb aixo ja ficariem

el punt i final al tema temples.

Tot esperant per agafar el tren cap a Bangkok, el Roger es veu obligat a contestar una entrevist a dues noies ben simpatiques sobre la seva opinio del turisme a Tailandia. Sens dubte quedaran impressionades pel nivell d'angles i de cultura tailandesa!

Arribem a Bangkok i tot i l'increment de turistes aconseguim lloc a la mateixa pensio de 3 setmanes enrera sense problemes. L'endema anem al weekend market, on ens resulta impossible no perdre'ns amb certa facilitat. Marees de compradors compulsius onejant invadeixen el mercat (ras i clar; hi ha un collo de gent!). Aqui ens firem fins a tornar-nos pobres. Hi ha gairebe de tot.

A la nit teniem la ferma intencio de trobar un bon lloc per a sopar , pero lamentablement sera impossible; som una mica gafes i el restaurant esta tancat. Es fa tard i anem al primer lloc que trobem.

Ben sopat fem la despedida alcoholica: ultimes Shinga, Chang, Leo (cerveses tailandeses), mojitos... Xao Tailandia!

Ara ens trobem a 5 hores del despegue, fent l'ultima cronica des del bar mes curios dels visitats. Una mescla d'estil dels 60s, mes estil miliar, musica chillout, bancs de fusters i maquines de cosir dins la decoracio ... i el mes destacat: un cafe dels de veritat (molt dificil en aquest pais).

Recordarem aquest moment molt de temps. A 10000 km de casa veiem com s'acaben les vacanes mes llargues de la nostra vida a l'estranger.

Si Turkish airlines no ens falla, farem l'ultima cronica ja des de terres catalanes.

6 comentarios:

Roger Moore dijo...

Ja que ningu posa comentaris, serem els primers nosaltres.
Ostia,quines fotos mes ben parides. Aixo son aventures de veritat i el demes histories.Quina enveja!
Es per inspirar-vos una mica, ja que normalment...

Guillem Calatrava dijo...

Eiiii! com no, jo faré un comentari!!!
Espero que no creeu un nou mar, un mar de llàgrimes de despedida; després de tantes aventures en tants dies, de ben segur que se us farà ben trista la tornada, no? tot i que segur que deureu tenir unes ganes boges de tornar a terres catalanes, d'estar amb els vostres, i abraçarvos a aquells que us estimem que tan us trobem a faltar!!
Quina marevella de vacances... unes vacances que molt molt molt poca gent us podrà igualar (ni en durada ni en experiències!) quina enveja (sana)!!!
Una abraçada molt forta!
FINS AVIAT!

maria dijo...

Eo rodamóns! Sóc la Maria (enginyera happy segons em vareu batjar) vaia experiència heu absorvit! Un dia em van dir que viatjar era una universitat universal, segur que ara ho podeu constatar!
quin final de viatge més intens no? quina passada, ara la tornada, és senyal d que tot ha anat bé, senyal que esteu sans i senyal que ara tindreu temps per compartir, expresar i començar a viure amb tot el que heu après!

Salut i bona tornada!

Ebrencfenix dijo...

Final de la gran odisea, molt més que contar que no pas aquí al blog, però ha estat un plaer llegir i veure les vostres fotos.

Espero que obriu més blogs en més viatges que feu, ojalà a d'altres me pugues apuntar jo a un ni que fos unes setmanes.

un saludo als dos i una bona reintroducció a la nostra societat ;)

maria dijo...

Hola Cuiner i Biòleg! Sóc la Maria, ara que ja heu aterrat i us heu adaptat per collons al món occidental capitalista i menys humà, m'encantaria compartir algun dinar, berenar, esmporzar... amb vosaltres i que m'expliquéssiu una mica la vostra genial experiència! Així la compartim!

Salut!!

Unknown dijo...

Bones maria sok el pere, una de les mitats del tandem que hens em agafat akest any tan sabatic. Nosaltres encantats de quedar un dia amb tu. En poder ens fas un truk o ens emvies un mail i decidim el quan i on. el meu mobil es el 627793593 i el mail nadeus_03@hotmail.com. Ja diras coses!